ΗΠΑ: Δρομέας έκανε βουτιά αλά… σούπερμαν για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο

ΗΠΑ: Δρομέας έκανε βουτιά αλά… σούπερμαν για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο

Viral έχει γίνει, τις τελευταίες ώρες, ένας Αμερικανός αθλητής όταν στην προσπάθεια του να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο σε αγώνα δρόμου 400 μέτρων μετ' εμποδίων έκανε μία εντυπωσιακή βουτιά... αλά σούπερμαν!

Ο Infinite Tucker, πλησιάζοντας προς τη γραμμή τερματισμού αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος για να βγει πρώτος θα ήταν να απλώσει τα χέρια του και να πραγματοποιήσει ένα άλμα.

Και αυτό έκανε, κερδίζοντας, τελικά, την πρώτη θέση!

Πιο συγκεκριμένα, με μία εκρηκτική εκκίνηση ο Tucker βρισκόταν οριακά πίσω από τον προπορευόμενο Robert Grant.

Πλησιάζοντας προς τη γραμμή τερματισμού όμως κατάλαβε πως δεν θα τον ξεπερνούσε. Τότε, «βούτηξε» με τα χέρια στη γραμμή, ξεπερνώντας τον Grant για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου, διαφορά αρκετή για να του χαρίσει το χρυσό μετάλλιο.

«Έκλεισα τα μάτια μου όταν πήδηξα το 10ο εμπόδιο. Τα άνοιξα και είδα τη μητέρα μου στη γραμμή. Έτσι, πήδηξα και της έδωσα μια αγκαλιά» δήλωσε ο… Σούπερμαν στο ESPN.

«Ειλικρινά, χαίρομαι που πήρα τη νίκη και αγωνίστηκα ενάντια στον καλύτερο», δήλωσε ο Tucker στην ιστοσελίδα του σχολείου του.

«Εγώ και οι συναθλητές μου δουλέψαμε σκληρά γι αυτό και εγώ κέρδισα, είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος γι ‘αυτό»

https://twitter.com/SECNetwork/status/1127377508280803329?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1127377508280803329&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F890484%2Fipa-dromeas-ekane-voutia-ala-souperman-gia-na-kerdisei-to-hruso-metallio%2F

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ