Βασιλειάδου: Θέλω να επιστρέψουν τα Ποσειδώνια στον Πειραιά

Βασιλειάδου: Θέλω να επιστρέψουν τα Ποσειδώνια στον Πειραιά

Συνέντευξη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον «Πειραιά Νικητή», Ευγενίας Βασιλειάδου, στα Παραπολιτικά 90.1.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», κα Ευγενία Βασιλειάδου, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Secret” με το δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, η κα Βασιλειάδου μίλησε για το όραμα της για τον Πειραιά, τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει ο «Πειραιάς Νικητής» για να κάνει την πόλη πιο όμορφη και πιο θελκτική τόσο στο πολιτιστικό κομμάτι όσο και στο τουριστικό, ενώ επισήμανε ότι αυτό που παρατηρεί η ίδια όσον αφορά την ενασχόληση των πολιτών με την πολιτική, είναι ότι ο κόσμος είναι πιο κοντά στην αυτοδιοίκηση.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήλωσε ότι:

«Είμαι μια βέρα Πειραιώτισσα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Έχω αντιληφθεί αυτά τα πέντε χρόνια την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να γίνουν έργα και όλοι το αντιλαμβανόμαστε βλέποντας ότι έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, έχει ομορφύνει η πόλη μας. Το γεγονός ότι αυτή η δημοτική αρχή έχει προέλθει από έναν υπερκομματικό συνδυασμό που λέγεται «Πειραιάς νικητής» και απαρτίζεται από πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους με οδήγησε να πάρω την απόφαση να συμβάλλω και εγώ έμπρακτα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουνε, και μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι είναι άνθρωποι που προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους».

Ερωτηθείσα τι θα ήθελε να αλλάξει στον Πειραιά κα Βασιλειάδη τόνισε πως:

«Τον Πειραιά τον αγαπάω, είναι η πόλη μου και για αυτό το λόγο θέλω το καλύτερο για αυτόν. Δεν θέλω έναν Πειραιά παραμελημένο. Θέλω έναν Πειραιά όμορφο, βιώσιμο στην καθημερινότητά μας, να μπορούμε να κινούμαστε όλοι και οι πεζοί και οι άνθρωποι που έχουν κινητική δυσκολία και οι μαμάδες με τα καροτσάκια και τα παιδιά. Να υπάρχει ζωντάνια στην πόλη, να υπάρχει παλμός στην πόλη. Θεωρώ ότι αυτά τα 5 χρόνια έχει γίνει πολύ μεγάλο βήμα για να αποκτήσει ο Πειραιάς μας αυτά τα χαρακτηριστικά».

Όσον αφορά για το αν πιστεύει ότι ο κόσμος ασχολείται με την πολιτική απάντησε ότι:

«Η πολιτική σκηνή της χώρας έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα απαξίωσης στους πολίτες, σε όλους μας και εγώ αισθάνθηκα ότι δεν με καλύπτει η πολιτική σκηνή της χώρας όμως δεν πρέπει να συγχέουμε την κυβέρνηση, τον κρατικό μηχανισμό με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο δήμος μας, είναι ο τόπος που μένουμε και πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες. Βλέπω λοιπόν ότι ενώ υπάρχει μια αδιαφορία ως προς την πολιτική σκηνή, όσον αφορά την αυτοδιοίκηση ο κόσμος είναι πιο κοντά, ενδιαφέρεται».

Για τον Πειραιά ως προορισμό σχολίασε πως:

«Για μένα προορισμός είναι ο Πειραιάς όταν έχουμε παραστάσεις, πολιτιστικά δρώμενα στο Δημοτικό θέατρο, στο Βεάκειο που θα έρθουν επισκέπτες απ’ όλη την Αττική οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν στον Πειραιά, θα περπατήσουν στην αγορά. Εννοώ γενικώς προορισμός ακόμα και εσωτερικός. Επίσης πολύ βασικό για μένα είναι ότι θέλω να υπάρξει η βάση προκειμένου να έρθουν τα Ποσειδώνια στον Πειραιά κάποια στιγμή γιατί και αυτό θα είναι προορισμός».

Τέλος η κα Βασιλειάδου εξέφρασε την ανάγκη του να είμαστε ενεργοί πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ