Το σποτ της Δούρου δεν είναι διασκεδαστικό

Το σποτ της Δούρου δεν είναι διασκεδαστικό

Μια πολιτικός στης οποίας τη θητεία είχαμε μια τραγωδία από πυρκαγιά,εκείνη στο Μάτι της Αττικής και δυο άλλες από πλημμύρες στην άλλη πλευρά της Περιφέρειας της,στη Δυτική Αττική,με μακάβριο απολογισμό τριψήφιο αριθμό θυμάτων.

Βγήκε στον αέρα το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου.

Ένα σποτ που συζητάει όλη η Ελλάδα. Ένα σποτ που είναι η επιτομή της αναίδειας. Μια πολιτικός στης οποίας τη θητεία είχαμε μια τραγωδία από πυρκαγιά,εκείνη στο Μάτι της Αττικής και δυο άλλες από πλημμύρες στην άλλη πλευρά της Περιφέρειας της,στη Δυτική Αττική,με μακάβριο απολογισμό τριψήφιο αριθμό θυμάτων.

Οι επιλογές που έχει κάποιος που στην περίοδο της θητείας του τού πέφτει τέτοιο θανατικό,είναι δύο:
Μία,να αποσυρθεί από τα κοινά.Συγγνώμη,δεν ήθελα να συμβεί ό,τι συνέβη αλλά δηλώνω παραίτηση σαν ένδειξη συγγνώμης προς τους συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Γιατί θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να με βλέπουν για τα επόμενα χρόνια να κόβω κορδέλες,να δίνω συνεντεύξεις και να κάθομαι στις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις;

Δύο,να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και να κάνω πράγματα προς όφελος των περιοχών και των ανθρώπων που επλήγησαν.Η κ.Δούρου επέλεξε να κάνει κάτι άλλο.Να το παίξει …αδιάφορη,να ρίξει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους,να ξανακατέβει στις εκλογές και να ζητήσει την ψήφο του λαού και στο τέλος να κάνει ένα σποτ όπου κατηγορεί το σύστημα της Μεταπολίτευσης,με το οποίο η ίδια δεν έχει καμία σχέση.Ή μήπως έχει;

Πηγή: politica.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ