Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού σε συμπλοκές στα Πετράλωνα

Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού σε συμπλοκές στα Πετράλωνα

Ο οπαδός του Ολυμπιακού διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πολεμικό σκηνικό στην περιοχή των Πετραλώνων από τις άγριες συμπλοκές

Πολεμικό «σκηνικό» στήθηκε χθες βράδυ στην περιοχή των Πετραλώνων και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Μερκούρη Ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε σε οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν σε καφενείο της περιοχής και στην διάρκεια των άγριων συγκρούσεων μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού.

Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να προκαλούν μεγάλες καταστροφές στο καφενείο στο οποίο ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς πέταξαν ακόμα και βόμβες μολότοφ.

Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί του Ολυμπιακού που αναγνώρισαν οπαδό του Παναθηναϊκού αλβανικής καταγωγής, πήγαν στο Κουκάκι και πιο συγκεκριμένα στην πολυκατοικία που μένει ο Αλβανός οπαδός του Παναθηναϊκού, προκαλώντας καταστροφές.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας οδήγησε στην εκτόνωση της κατάστασης, αλλά το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό καθώς στην διάρκεια των συμπλοκών μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ