Καζάνι που βράζει το ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση Βενιζέλου

Καζάνι που βράζει το ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση Βενιζέλου

Σαν βόμβα έπεσε στο ΚΙΝΑΛ, η απόφαση της Φώφης Γεννηματά, να θέσει ουσιαστικά εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αρνούμενη να τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικράτειας

Σαν βόμβα έπεσε στο ΚΙΝΑΛ, η απόφαση της Φώφης Γεννηματά, να θέσει ουσιαστικά εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αρνούμενη να τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικράτειας.

Η πόλωση που δημιουργείται λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω διαρροή ψηφοφόρων από το ΚΙΝΑΛ, προς όφελος της ΝΔ, εισάγοντας το ΚΙΝΑΛ σε μια κρίση επιβίωσης.

Στην ενημέρωσή της η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σ’ αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση.

Όπως επισημαίνεται στο ενημερωτικό σημείωμα: «Η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν “πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα”». Ακόμη τονίζεται πως «όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σ’ αυτή τη κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ