Στις 10 Ιουνίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας

Στις 10 Ιουνίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα πάει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, διαψεύδοντας σενάρια που ήθελαν τις εθνικές εκλογές να αναβάλλονται για το φθινόπωρο. Πώς σχολίασε τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και τι είπε για πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα πάει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ερωτηθείς σχετικά αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, διαψεύδοντας τα σενάρια που ήθελαν τις εθνικές εκλογές να αναβάλλονται για το φθινόπωρο.

Ειδικότερα, σχετικά με τις πληροφορίες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

Μιλώντας στο Open, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι η θέση που εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι οξύμωρη, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι «ήταν μεγάλο εμπόδιο με αυτά που εξέφραζε».

Απαντώντας για τα περιθώρια συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Πρέπει να υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις για να υπάρχουν συνεργασίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ