Τσίπρας: Ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές

Τσίπρας: Ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι επικράτησαν στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα προτρέποντας τους να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες. «Από αύριο ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι επικράτησαν στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δημάρχους και περιφερειάρχες, είτε προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα και τα εκλογικά περίπτερα των Ρένα Δούρου και Νάσου Ηλιόπουλου, που βρίσκονταν δίπλα στον πρωθυπουργό.

Τους ζήτησε δε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Αντιμετωπίζοντας ψύχραιμα και με αξιοπρέπεια το κακό αποτέλεσμα των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις και να χάνεις. Το σημαντικότερο, τόνισε ο κ. Τσίπρας είναι «να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις».

Κλείνοντας δε, τη δήλωσή του, τόνισε πως από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, «ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ