Το Twitter για το τέλος των ΑΝΕΛ: «Αντίο μεγάλο… τίποτα»

Το Twitter για το τέλος των ΑΝΕΛ: «Αντίο μεγάλο… τίποτα»

Τα εξόχως ειρωνικά σχόλια για την απόφαση του Π. Καμμένου αναμειγνύονται με πικρές διαπιστώσεις για τον θλιβερό βίο και πολιτεία ενός κόμματος που πάτησε στα πιο ταπεινά ένστικτα των Ελλήνων για να γεννηθεί και να κυβερνήσει εκμεταλλευόμενο την χειρότερη κρίση πυο πέρασε η χώρα στην μεταπολίτευση.

Πολλοί λένε -και μάλλον έχουν δίκιο- πως έχουν καταντήσει κλισέ οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όταν θέλουν να περιγράψουν την ανελέητη σάτιρα που εξαπολύουν οι χρήστες των social media -και ειδικά του Twitter- σχολιάζοντας κάποιο ξαφνικό γεγονός (μείζον ή έλασσον) της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

«Πάρτι», «ξεσάλωσαν», «χαμός», «γλέντι» κλπ.

Η περίπτωση ωστόσο της είδησης πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να πάρουν μέρος στις εθνικές εκλογές είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί τα εξόχως ειρωνικά σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της απόφασης του Πάνου Καμμένου αναμειγνύονται με πικρές διαπιστώσεις για τον θλιβερό βίο και πολιτεία ενός κόμματος που πάτησε στα πιο ταπεινά ένστικτα των Ελλήνων για να γεννηθεί και να κυβερνήσει εκμεταλλευόμενο την χειρότερη κρίση πυο πέρασε η χώρα στην μεταπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ