Τα κάλπ(η)κα παιχνίδια με τα εθνικά θέματα, μια περίεργη παραίτηση και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ που έπιασαν δουλειά

Με απίστευτη προχειρότητα πορεύτηκαν τόσα χρόνια στα εθνικά θέματα. Και τώρα, 20 ημέρες πριν από τις εκλογές με απίστευτο κυνισμό παίζουν παιχνίδια με το βλέμμα στην κάλπη


Τα κάλπ(η)κα παιχνίδια με τα εθνικά θέματα, μια περίεργη παραίτηση και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ που έπιασαν δουλειά | to10.gr

Απίστευτη προχειρότητα, πολιτικά παίγνια, κάλπικα διλήμματα και μια διάθεση εργαλειοποίησης των κρίσιμων εθνικών θεμάτων. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσίασε η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, σε μια καταφανή προσπάθεια να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την ελληνοτουρκική κρίση.

Μια κρίση που δεν φαίνεται να κλιμακώνεται όπως κάποιοι θέλουν να διακινούν ως σενάριο. Ασφαλώς υπάρχει ένταση, ασφαλώς οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς, ωστόσο, ακόμη και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν γίνεται όντως γεώτρηση στο κυπριακό οικόπεδο.

Η αιφνιδιαστική απόφαση του πρωθυπουργού να διακόψει την περιοδεία του και να συγκαλέσει εκτάκτως ΚΥΣΕΑ την Κυριακή το απόγευμα, εν μέσω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ανησυχία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο