Χρυσή Αυγή: «Φέρτε τους κατηγορούμενους στο εδώλιο»

Ο Ιω. Άγγος συνεχίζοντας την απολογία του παραδέχθηκε πως συμμετείχε σε δράσεις της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά και τις Θερμοπύλες αλλά και σε συσσίτια και διανομή φυλλαδίων κάνοντας μοτοπορείες μετά τις 10 το βράδυ.


Χρυσή Αυγή: «Φέρτε τους κατηγορούμενους στο εδώλιο» | to10.gr

Τα κενά εδώλια των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα εν μέσω απολογιών στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν την αντίδραση της προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, Μαρίας Λεπενιώτη, η οποία παρατήρησε με νόημα από έδρας πως το δικαστήριο έχει τρόπους να τους φέρει ενώπιον του.

Από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους, που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, παρόντες στη σημερινή διαδικασία που διεξάγεται στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού ήταν μόνο οι επτά κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της απολογίας του Ιωάννη Άγγου.

Αποκάλυψη: Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

«Η υποχρέωση των κατηγορουμένων είναι να είναι εδώ. Το δικαστήριο έχει τρόπο να τους φέρει. Είπαμε από τη αρχή να είναι και οι 18 εδώ. Να το πείτε σε όλους» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο