Με τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο το ξεκαρδιστικό νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Με τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο το ξεκαρδιστικό νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Σε κλίμα εκλογών και με πολύ χιούμορ οι δημιουργοί έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Ξεκαρδιστικό είναι το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης στο οποίο πρωταγωνιστούν ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος.

Με απολαυστηκές ατάκες και μπηχτές, τα δύο αδέλφια προετοιμάζονται για τον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων.

Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της Λίβερπουλ.

domatio-alexi-ena

Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.

domatio-kyriakou-ena

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το… σχολείο.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης με Αλέξη και Κυριάκο

✅ Ο Αλέξης και ο Κυριάκος θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης⏺ Εσύ ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή; ✏️ www.cretehalfmarathon.com📆 Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 , Αρκαλοχώρι Ηρακλείου❗️ Προσοχή: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματικήΠρωταγωνιστές του σποτ δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος – Ο Κυριάκος και ο Αλέξης.Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα , του Μαρξ , του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της ΛίβερπουλΤο δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού , του Άνταμ Σμιθ , την σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια. Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό , τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. Θα ακούσετε ατάκες που δεν τις έχετε ακούσει ΠΟΤΕ!Και κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης 2019Καλή αντάμωση στο Αρκαλοχώρι!Crete Half Marathoncopyright © all rights reserved

Δημοσιεύτηκε από Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Οι δημιουργοί των διαφημιστικών σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης μας έχουν… συνηθίσει σε χιουμοριστικά βιντεάκια που βγάζουν γέλιο και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός, που είναι άλλωστε θεσμός πια για την Κρήτη.

Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι μπορεί στο: www.cretehalfmarathon.com

Πηγή: www.protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ