Εύβοια: Εικόνες καταστροφής από την πύρινη λαίλαπα – Μία σύλληψη για εμπρησμό (pics)

Εύβοια: Εικόνες καταστροφής από την πύρινη λαίλαπα – Μία σύλληψη για εμπρησμό (pics)

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 64χρονου για τη φωτιά που ξέσπασε στην Εύβοια. Από τα ξημερώματα στην περιοχή είναι σε εξέλιξη τρεις πυρκαγιές, με την Πυροσβεστική να δίνει μεγάλη «μάχη» με τις φλόγες.

Eικόνες καταστροφής παρουσιάζονται από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια η οποία έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Πέμπτης και μαίνεται σε τρεις τουλάχιστον περιοχές. Ως υπαίτιο της πυρκαγιάς οι αρχές συνέλαβαν έναν 64χρονο με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ προς το παρόν έχουν εκκενωθεί πέντε οικισμοί.

Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις έχουν επικεντρωθεί σε τρεις πυρκαγιές στην περιοχή, καθώς από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής εκδηλώθηκαν δύο νέες και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Πυργί και Αγίου Γεωργίου, οι οποίες εξελίχθηκαν ταυτόχρονα. Η πρώτη, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην τοπική Κοινότητα Μανίκια, όπου άμεσα κινητοποιήθηκαν κι έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τα μέτωπα δεν απειλούν προς το παρόν κατοικημένες περιοχές, ωστόσο για καθαρά προληπτικούς λόγους, δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών Γαβαλά, Δάφνης, Νεοχωρίου και Λοφίσκου.

Διαβάστε τη συνέχει του ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ