Έγκλημα σοκ στην Κάρπαθο: Σκότωσε 68χρονο με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Έγκλημα σοκ στην Κάρπαθο: Σκότωσε 68χρονο με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το έγκλημα συνέβη ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως αντιπαράθεση - Ο δράστης συνελήφθη από το Λιμενικό, όταν εντοπίστηκε η κρυψώνα του.

Έγκλημα σοκ στο νησί της Καρπάθου, όπου εχθες στις 12:10 το βράδυ, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με περισσότερες από 9 μαχαιριές, έναν 68χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην περιοχή Πηγάδια.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στη Ροδιακή, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως αντιπαράθεση προηγουμένως. Ο 27χρονος, που φαίνεται να αντιμετώπιζε παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο κατάστημα του 68χρονου και ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε για περισσότερες από 9 φορές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ο 27χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών, αλλά αντέδρασε βίαια, έφυγε από το σημείο, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα όσα είπαν στη Ροδιακή κάτοικοι του νησιού κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε!

Αμέσως κινητοποιήθηκε και το λιμενικό σώμα όπου στη συνέχεια με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο όπου τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Το νησί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Ο ίδιος ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: www.protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ