Απίστευτο: Εκλεψαν κάλπη στα Εξάρχεια!

Απίστευτο: Εκλεψαν κάλπη στα Εξάρχεια!

Σύμφωνα με καταγγελία του Βασίλη Κικίλια στον ΑΝΤ1 υπάρχει κλοπή κάλπης σε εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό.

Σύμφωνα με καταγγελία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υπήρξε κλοπή κάλπης από εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας μια ομάδα αναρχικών εισέβαλλε σε εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη, απείλησε όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα, έκλεψε την κάλπη και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση, με τις Αρχές να σπεύδουν στο εκλογικό τμήμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και της κάλπης!

Λίγο αργότερα υπήρξε νέα καταγγελία ότι έχει κλαπεί και δεύτερη κάλπη, από άλλο εκλογικό τμήμα και πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Αραχώβης. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναρχικοί πέταξαν πέτρες, προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο, αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν την κάλπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο οι εκλογές στο εν λόγω τμήμα που εκλάπη η κάλπη θα πρέπει να επαναληφθούν σε μία εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ