Εκτός Βουλής Κοντονής και Βασιλειάδης

Εκτός Βουλής Κοντονής και Βασιλειάδης

Οι δύο τελευταίοι υφυπουργοί Αθλητισμού δεν μπαίνουν στο Κοινοβούλιο

Η χειρότερη Κυβέρνηση στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις έγινε παρελθόν. Και οι περίφημοι Υφυπουργοί Αθλητισμού που καταπάτησαν κάθε έννοια αυτοδιοίκητου, αν μη τι άλλο καταλαβαίνουν απόψε απο το αποτέλεσμα της κάλπης ότι ο κόσμος καταλαβαίνει μια χαρά. Και προσφέρει το ανάλογο τίμημα.

Ούτε τη ψήφο τους δεν βρίσκουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι  Γιώργος Βασιλειάδης και Σταύρος Κοντονής. Μένουν εκτός Ελληνικού Κοινοβουλίου και πραγματικά θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη ημέρα της… σταδιοδρομίας τους. Τόσους φίλους έκαναν άλλωστε στις ημέρες της αφθονίας τους. Για να δούμε τι κρύβει το μέλλον για αυτούς.

Έπαιξε και έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. Σε ένα πεδίο που πολύ γρήγορα έφερε στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο. Τις αληθινές προθέσεις. Μέχρι την παραμονή των εκλογών πάσχιζαν στην ΕΡΤ να… περάσουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Τα είδε όλα αυτά ο Έλληνας πολίτης. Και τα μέτρησε ανάλογα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Βασιλειάδης καταλαμβάνει μόλις τη δέκατη θέση στον Νότιο Τομέα στην προτίμηση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Έπιασε πάτο δηλαδή, ο εμπνευστής της… αναδιάρθρωσης που στοιχίζει μέσα της ΕΡΤ παραπάνω απο 130 εκατ ευρώ.

Την ίδια ώρα ο  Σταύρος Κοντονής είναι μεν πρώτος στη Ζάκυνθο από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το κόμμα του δεν παίρνει τη μια έδρα του νησιού, ενώ είναι και πίσω σε ψήφους από τον πρώτο σε ψήφους της ΝΔ, Διονύση Ακτύπη.

Έτσι είναι αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ