Εκλογές: Έστειλαν τον Κυριάκο Χ2 πίσω στον ΠΑΟΚ…

Εκλογές: Έστειλαν τον Κυριάκο Χ2 πίσω στον ΠΑΟΚ…

Ξανά στην αγορά ο Κυριάκος Κυριάκος παρά την μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Μαζί του οι… κορυφαίοι Υφυπουργοί Κοντονής, Βασιλειάδης αλλά και ο Κωνσταντινέας.

Νέα τάξη πραγμάτων στην ελληνική πολιτική σκηνή, νέα πρόσωπα στην Βουλή και πολλά γνωστά που πρωταγωνίστησαν, με αρνητικό τρόπο μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια να μένουν εκτός.

Οι δύο Υφυπουργοί Αθλητισμού που θα μείνουν στην ιστορία για την καταστροφή του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) και για το πόσο η Κυβέρνηση σαν καθεστώς επέβαλλε τους «δικούς της» και τις αποφάσεις της, Κοντονής και Βασιλειάδης δηλαδή επιστρέφουν στα επαγγέλματα τους.

Ούτε ο Κοντονής στην Ζάκυνθο, ούτε ο Βασιλειάδης στο Νότιο Τομέα της Αθήνας τα κατάφεραν. Ο Βασιλειάδης μάλιστα δεν βρήκε ούτε την ψήφο του (sic).

Μαζί τους, ξανά στην αγορά, και ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ που με το που έγινε γνωστό πως θα έχουμε Βουλευτικές εκλογές βγήκε στη «μάχη». Με το ΚΙΝΑΛ και με την τεράστια στήριξη του ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ μέχρι και τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που φρόντισαν όσο μπορούσαν να διαφημίσουν την επιλογή του Κυρ Κυρ. Παρά την μεγάλη προσπάθεια όμως που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο Κυρ Κυρ είδε τον Χάρη Καστανίδη να παίρνει την έδρα.

Ο Κυριάκος Κυριάκος πάντως δεν πρόκειται να μείνει στην ανεργία καθώς θα επιστρέψει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ. Το διάστημα που είχε εγκαταλείψει τη θέση του από τον ΠΑΟΚ δεν αντικαταστάθηκε.

Ήξεραν προφανώς στον ΠΑΟΚ πως όση προσπάθεια και να γίνει δεν… Και έτσι θα επιστρέψει τώρα στη θέση του εκτός και αν προκύψει ξαφνικά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Λέμε εμείς…

Μεγάλη επίσης είναι η απώλεια για την ελληνική πολιτική σκηνή καθώς ο διαιτητής Κωνσταντινέας δεν κατάφερε να παραμείνει στη Βουλή. Και στη Μεσσηνία ο ΣΥΡΙΖΑ «πάτωσε» και η μοναδική έδρα που πήρε πάει αλλού.

Όσο για τους υπόλοιπους αθλητικούς. Καταποντίστηκε ο Τάκης Φύσσας στην Ανατολική Αττική, αλλά και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου στον Νότιο τομέα της Αθήνας. Εκεί που εκλέγεται εύκολα η Άννα Καραμανλή. Στην Βουλή βεβαίως ξανά ο Βασίλης Κικίλιας όπως και η Σοφία Σακοράφα με τη «Μέρα 25» του Βαρουφάκη.

Από την άλλη δεν τα κατάφερε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη που κατέβηκε στη Β’ Πειραιά όπως και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ