Φαβορί ο Φραγκάκης για νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Φαβορί ο Φραγκάκης για νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ο Δημήτρης Φραγκάκης φαίνεται πως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Ο Δημήτρης Φραγκάκης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Ο Χανιώτης πολιτικός αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου αποτελεί στενό συνεργάτη από το 2005.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στα Χανιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Σχολής Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ειδίκευση στην ανάπτυξη των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πτυχίου Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άριστα αγγλικά και καλά ιταλικά.

Έχει εργαστεί επί 16 χρόνια στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, ως συνεργάτης ερευνών στο Διπλωματικό Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων. Υπήρξε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Έχει εξειδικευτεί σε ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής και πράσινης οικονομίας. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες ως εξωτερικός σύμβουλος εταιρικής στρατηγικής και επικοινωνίας. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ