Φύλλο και φτερό το ταξί του πατέρα της 32χρονης

Φύλλο και φτερό το ταξί του πατέρα της 32χρονης

Εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στο ταξί του πατέρα της 32χρονης εφοριακού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η χθεσινή πεντάωρη κατάθεση του πατέρα δεν πρόσθεσε κάτι νέο στην […]

Εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στο ταξί του πατέρα της 32χρονης εφοριακού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η χθεσινή πεντάωρη κατάθεση του πατέρα δεν πρόσθεσε κάτι νέο στην υπόθεση, ενώ για κατάθεση θα κληθούν και άλλα άτομα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος κάποιου από το στενό περιβάλλον, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.

Αξίζει να σημειωθούν οι αλληλοκατηγορίες των μελών της οικογένειας, αφού η αδελφή του πατέρα αποκάλυψε ότι όταν πληροφορήθηκε τη δολοφονία σκέφτηκε ότι πίσω της κρύβονται άτομα στα οποία χρωστούσε ο αδελφός της, ενώ τον κατηγορούσε ακόμη και η άλλη κόρη του, γράφοντας γι’ αυτόν στο ίντερνετ: «Αίσχος, φτου σου, ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας… Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

Ωστόσο, ο πατέρας δεν είπε χθες κουβέντα στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν να προσέλθει να καταθέσει.

Δηλώσεις έκανε μόνο ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πατέρα που θέλει να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του παιδιού του.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας της 32χρονης είχε αναστατώσει την κοινή γνώμη όταν μέσω δηλώσεών του σε τηλεοπτικούς σταθμούς είχε αποκαλύψει ότι μετά τη δολοφονία έτυχε να περνά από το νεκροταφείο και πήρε έναν πελάτη, ο οποίος από τη συμπεριφορά του τον οδήγησε στο να εικάσει ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Ως γνωστόν, η δολοφονία συνέβη στις 5.15 και εκείνος πήρε τον πελάτη κατά τις 6.30 το απόγευμα. Είχε δηλώσει μάλιστα πως θα κατέθετε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία και ποια ήταν η διαδρομή του ώστε εάν ήταν δυνατόν να αναζητηθεί ο 35χρονος άνδρας από την εξέταση των καμερών.

Πηγή: efsyn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ