Σοκάρει η μαρτυρία της βρετανίδας που βιάστηκε στην Αγία Νάπα

Σοκάρει η μαρτυρία της βρετανίδας που βιάστηκε στην Αγία Νάπα

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 19χρονης βρετανίδας που υπέστη θύμα ομαδικού βιασμού στην Κύπρο.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες της 19χρονης που υπέστη θύμα βιασμού από 12 Ισραηλίτες στην περιοχή της Αγίας Νάπας στην Κύπρο.

Όπως εξιστορεί η νεαρή, οι δράστες σταμάτησαν μόνο όταν η ίδια δεν άντεξε τη σωματική καταπόνηση και λιποθύμησε, προτού τελικά βρεθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Ένας από αυτούς με κρατούσε και είδα τουλάχιστον 12 πρόσωπα. Ο κάθε ένας από αυτούς μου επιτέθηκε ένας προς έναν για μια ολόκληρη ώρα» ήταν τα λόγια της βρετανίδας. Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει καταλήξει ήδη σε έναν βασικό ύποπτο.

Τα έγγραφα της Αστυνομίας δείχνουν επίσης ότι το θύμα του βιασμού και ο κεντρικός ύποπτος γνωρίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και κοιμήθηκαν μαζί δυο φορές σε περίοδο τριών ημερών. Εκείνο το απόγευμα ο κύριος ύποπτος την κάλεσε στο δωμάτιό του, όπου είχαν σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος ήταν βίαιος σε βάρος της παραπονούμενης.

«Του ζήτησε να σταματήσει και άρχισε να κλαίει. Ωστόσο, αντί να σταματήσει, αγνόησε αυτό που του ζητήθηκε και συνέχισε χωρίς τη θέλησή της’. Στη συνέχεια ο ύποπτος κάλεσε τους φίλους του, που μπήκαν στο δωμάτιο και τους παρακολουθούσαν.

Κάποιοι απ΄ αυτούς συμμετείχαν και κάποιοι άλλοι κατέγραψαν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα. Τρεις από τους υπόπτους αρνούνται ότι βρίσκονταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή.

Στην αρχή της ανάκρισης ο κύριος ύποπτος αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση με την παραπονούμενη, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι οι δυο τους είχαν κοιμηθεί μαζί τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την εκδοχή του, αυτός και ένας άλλος φίλος του κοιμήθηκαν με την παραπονούμενη εκείνο το βράδυ με τη συγκατάθεσή της. Μετά άλλαξε την εκδοχή του, λέγοντας ότι κάποιοι από τους φίλους του εισήλθαν στο δωμάτιο, αλλά μόνο τους κοίταζαν.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρήκαν πέντε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και 13 σκισμένες συσκευασίες προφυλακτικών» αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ