Ζαχαριάς – Βακάκης: Όταν η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια

Ζαχαριάς – Βακάκης: Όταν η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια

Ανείπωτη θλίψη για τους γιους των επιχειρηματιών που «έσβησαν» στην άσφαλτο

Πριν πέντε χρόνια ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς – ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο – είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο, μαζί με τον πατέρα του, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του. Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ.

Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στο σημείο είχαν σπεύσει τότε περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε, όλα είχαν πάει καλά και τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο γιος του, είχαν αποφύγει τα χειρότερα.

Ο τραγικός θάνατος

Όμως, το απόγευμα της Τρίτης, ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς» έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Οι μνήμες από το δυστύχημα του Βακάκη

Η είδηση του θανάτου του 23χρονου γιου του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» ξύπνησε μνήμες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από 2,5 χρόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βακάκη.

Πρόκειται για απίστευτο παιχνίδι της μοίρας, να σκοτώνεται ο γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών σε τροχαίο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του γιου του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo.

Τότε, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 ο οδηγός της Porsche «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και να χάσουν τη ζωή τους ο ίδιος, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος και η συνεπιβάτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου Αποστολία και ο τριών ετών γιος της, Παύλος.

Τραγική φιγούρα εκείνου του συμβάντος ο οδηγός του σταματημένου Peugeot, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο και βγαίνοντας από τις τουαλέτες του πάρκινγκ αντίκρισε το όχημά του τυλιγμένο στις φλόγες με την οικογένειά του να βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ