Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά

Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά

Η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου έγραψε το σπαρακτικό μήνυμα.

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο έχασε το απόγευμα της Τρίτης, ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 23χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο καταφέρνωντας να απεγκλωβίσουν τον 23χρονο, το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Το απόγευμα της Τρίτης η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να αγοράσει ένα παιχνίδι για τον μικρό της γιο, εκεί άλλαξαν όλα όταν από το κατάστημα έλειπε ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ζαχαρίας ο οποίος την εξυπηρετούσε συνήθως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ