Πακιστάν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη συντριβή αεροσκάφους σe σπίτια (vid)

Πακιστάν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη συντριβή αεροσκάφους σe σπίτια (vid)

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους σε σπίτια στην πόλη Ραβαλπίντι του Πακιστάν, καθώς και τις πρώτες τραγικές στιγμές μετά την έκρηξη και την πυρκαγιά.

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα.

Και 12 τραυματίες

Αλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά στην πόλη. Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους σε σπίτια στην πόλη Ραβαλπίντι του Πακιστάν. Στο βίντεο ακούγεται ο ήχος του αεροσκάφους και διακρίνεται καθαρά η έκρηξη τη στιγμή της συντριβής, ενώ ο άνθρωπος που αποτυπώνει την τραγική σκηνή αντιδρά αυθόρμητα με κραυγή απόγνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ