Ιλένια Γουίλιαμς: Μιλά για την κατάθλιψη

Ιλένια Γουίλιαμς: Μιλά για την κατάθλιψη

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα συναισθηματικά και ψυχολογικά και πέρασα ένα οχτάμηνο οριακής κατάθλιψης πριν από δύο χρόνια. Ουσιαστικά, δεν με έκανε τίποτα χαρούμενη και δεν έφταιγε κανένας γι’ αυτό».

H Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φήμες λένε ότι οι μπάλες του Yuzu mango yogurt της δωδώνη τελιώνουν από μέρα σε μέρα! Μην πείτε μετά ότι δεν σας ειδοποίησα! #barbastidodoni #limitededition #dodoniicecream #divineicecream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

Μεταξύ άλλων, η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στο πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Πιάσε με», αλλά και για την κατάθλιψη που απέφυγε στο… τσακ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We did it… ☺️ ¶ ¶ ¶ #thessaloniki #pride #thesspride #thankyouall #iloveyou @thess_pride

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

Το «Πιάσε με» πώς προέκυψε;

Τυχαία. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα συναισθηματικά και ψυχολογικά και πέρασα ένα οχτάμηνο οριακής κατάθλιψης πριν από δύο χρόνια. Ουσιαστικά, δεν με έκανε τίποτα χαρούμενη και δεν έφταιγε κανένας γι’ αυτό. Έφταιγα εγώ, που δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την απώλεια. Κανείς δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την απώλεια, περνούσα τις φάσεις του πένθους και κάποια στιγμή, μιλώντας με μια φίλη μου, με ρωτάει, «Ρε παιδί μου, τι είναι αυτό που θα σε έκανε χαρούμενη;». Γενικά είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας και της είπα πως ο μοναδικός τρόπος να βγάλω όλο αυτό το συναίσθημα από μέσα μου είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρω, δηλαδή να τραγουδάω και να εκφράζομαι μέσα από αυτό, όπως όταν ήμουν μικρή. Μου απαντάει «Ωραία, γιατί δεν το κάνεις;». Έπειτα από λίγο καιρό γνώρισα τυχαία τον Δημήτρη Κοντόπουλο – μας σύστησε η ίδια φίλη μου, η Χριστιάνα. Του είπε ότι τραγουδάω πολύ ωραία και τότε εκείνος μου πρότεινε να πάω από το στούντιο του για να με ακούσει. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ να έχω πάλι ζωή μέσα στη θλίψη μου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λοιπόν νομίζω έχει η έρθει η ώρα να συστηθουμε.. Όπως ξέρετε ξεκίνησα να δουλεύω σαν δημοσιογράφος, έκανα περάσματα από εκπομπές, συνέχισα σαν παρουσιάστρια του mad και ραδιοφωνική παραγωγος. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και θα συνεχίσω να την κάνω κανονικά, γιατί είχα την τύχη στη ζωή μου αυτό που αγαπάω να είναι και το επάγγελμα μου (και το εύχομαι σε όλους σας). Είχα πάντα όμως και μια κρυφή αγάπη.. Τη μουσική. Τραγουδάω σχεδόν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάτι που οποίος με ξέρει καλά το γνωρίζει. Πάντα προσπαθούσα να το κρύβω, να μην το επικοινωνώ γιατί φοβόμουν πολύ. Δεν ήθελα ποτε να κάνω κάτι και να μην τα καταφέρω, για αυτό και δουλεύω πολύ σκληρά για ότι είναι αυτό. Κάποια στιγμή στη ζωή μας δεν έρχονται τα πράγματα οπως τα περιμένουμε και τα ονειρευόμαστε και όλη μας η κοσμοθεωρία άλλαζει και ο κόσμος μας γκρεμίζεται έτσι ξαφνικά. Έτσι έγινε και με εμένα δυστυχως.. Συνειδητοποίησα πως η ζωή μας είναι τόσο μικρή για να μην κάνουμε όλα όσα ονειρευόμαστε. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο ισως όχι. Σε αυτη τη στιγμή μου λοιπόν, η μουσική ήταν το μαξιλάρι μου, ο τροπος να μην σκέφτομαι αλλά και παράλληλα να εκφράζω όλα αυτά που έχω μέσα μου για να μην «λωλαθω» και να προχωρήσω.. Εκει είπα.. «γιατί να μην το κανεις; Γιατί αύριο μεθαύριο να λες «μπορούσα να το έχω προσπαθησει»» .. Έτσι έγινε λοιπόν.. Είμαι εξαιρετικά κρυψίνους και για αυτό, αυτό μου το βήμα, δεν το ήξερε σχεδόν κανεις εκτός από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να το κάνω αλλά και με στήριξαν. Ήταν εκεί σε κάθε στιγμή που είπα ότι ισως τελικά και όχι και τους ευχαριστώ γιατί νιώθω ευτυχισμένη. Ένας νέος δρόμος άνοιξε.. @christiannadanezi @d_ougarezos @s.avgoustis @voulgaraki_el @elenou87 @ekarvoni @marina.fanouraki @aloustini @mad_tv @christina_vrachali Σας ευχαριστώ όσο τίποτα… @dimitriskontopoulos που πίστεψες σε εμένα! Τέλος, ευχαριστώ ΕΣΕΝΑ, εσένα που δεν είσαι πια εδώ αλλά μου έλεγες «καντο βρε κοριτσάκι μου», εσένα που από τότε που με γνώρισες ήθελες να είμαι ευτυχισμένη.. Σου το χρωστούσα, σου το χρωστάω και θα σου το χρωστάω. Ελπίζω αυτη τη φορά να ΣΟΥ έδειξα «ποσά μπορώ» Συνέχισε να με προσεχείς Συνέχισε να μας προσέχεις .. Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση κ τη στήριξη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ