Νεκρός στο κελί του ο παιδεραστής δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν

Νεκρός στο κελί του ο παιδεραστής δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Τζέρφι Έπσταϊν. Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος Αμερικανός χρηματιστής που αντιμετώπιζε κατηγορίες για τον βιασμό δεκάδων ανήλικων κοριτσιών, φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ λίγες ώρες πριν είχαν δημοσιοποιηθεί έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για την φύση της σεξουαλικής του ζωής.

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Αμερικανικός χρηματιστής Τζέρφι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein), όπου περίμενε τη δίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός χρηματιστής που αντιμετώπιζε κατηγορίες για τον βιασμό δεκάδων ανήλικων κοριτσιών, φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ λίγες ώρες πριν είχαν δημοσιοποιηθεί έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για την φύση της σεξουαλικής του ζωής.

Σύμφωνα με τους New York Times, που επικαλούνται αξιωματούχους οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομασθούν, ο ηλικίας 66 ετών Έπσταϊν απαγχονίσθηκε μέσα στο κελί του την παρασκευή το βράδυ και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 07:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας).

Ο  Έπσταϊν είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παιδεραστία και πρόσφατα στην αρχές Ιουλίου είχε ξανασυλληφθεί από το FBI με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες κοπέλες στη Φλόριντα και στη Νέα Υόρκη.

Βρισκόταν αντιμέτωπος με της μέγιστη ποινή 45 ετών κάθειρξης ενώ μόλις πριν λίγες ώρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για την φύση της σεξουαλικής του ζωής.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο 66χρονος είχε βρεθεί ξανά σχεδόν αναίσθητος στο κελί του, με τραύματα στον λαιμό και είχε τεθεί σε επιτήρηση για τον φόβο απόπειρας αυτοκτονίας.

Η είδηση της αυτοκτονίας του έχει γίνει θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αναφέρονται και στις σχέσεις του χρηματιστή με τον Τραμπ και άλλους αμερικανούς προέδρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ