Ντομένεκ (Podemos) για την Καταλονία στηρίζει ο Δ. Παπαδημούλης

Ντομένεκ (Podemos) για την Καταλονία στηρίζει ο Δ. Παπαδημούλης

Η 21η Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των καταλανικών εκλογών, πλησιάζει, και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Χαβιέρ Ντομένεκ και της αριστερής και προοδευτικής συμμαχίας του τοπικού Podemos, των Πράσινων και της Ενωμένης και Εναλλακτικής Αριστεράς, Catalunya en Comú. «Εκφράζω τη στήριξή μου στον […]

Η 21η Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των καταλανικών εκλογών, πλησιάζει, και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Χαβιέρ Ντομένεκ και της αριστερής και προοδευτικής συμμαχίας του τοπικού Podemos, των Πράσινων και της Ενωμένης και Εναλλακτικής Αριστεράς, Catalunya en Comú.

«Εκφράζω τη στήριξή μου στον Χαβιέρ Ντομένεκ και στο Catalunya en Comú για τις εκλογές στην Καταλονία. Ο Χαβιέρ προτείνει μια πειστική, εναλλακτική λύση για την Καταλονία και την Ισπανία, βασισμένη στον πολιτικό διάλογο, στη συνεννόηση και στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που μπορούν να δώσουν απάντηση στο πολιτικό αδιέξοδο στο ζήτημα της ανεξαρτησίας και στις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών λιτότητας. Ο Ντομένεκ καλεί στη δημιουργία μιας προοδευτικής συμμαχίας των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων που προωθούν την κοινωνική ατζέντα, την κοινωνική συνοχή, τη δίκαιη ανάπτυξη και την αναδιανομή του πλούτου. Είμαστε μαζί του», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Αλέξανδρος Μιχαηλίδης/SOOC

Αλέξανδρος Μιχαηλίδης/SOOC

Σε δήλωση στήριξης προχώρησαν, μεταξύ άλλων, και οι ευρωβουλευτές Σκα Κέλερ (Γερμανία, συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων – Greens/EFA), Σέρτζιο Κοφεράτι (Ιταλία, ομάδα Σοσιαλιστών – S&D), Μαρίνα Αλμπιόλ (Ισπανία, ομάδα Αριστεράς GUE/NGL), Φλορέν Μαρσελεσί (Ισπανία, ομάδα Πράσινων – Greens/EFA), Καρίμα Ντελί (Γαλλία, ομάδα Πράσινων – Greens/EFA), Χέιντι Χαουτάλα (Φινλανδία – ομάδα Πράσινων – Greens/EFA), και ο Φίλιπ Λάμπερτς (Βέλγιο – ομάδα Πράσινων – Greens/EFA).


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ