Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τον «Δαίδαλο» – Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τον «Δαίδαλο» – Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που προκαλείται από την πορεία του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας. Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 23/10, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ υδροστρόβιλος παρατηρήθηκε στην Κεφαλλονιά. Το βαρύ βαρομετρικό χαμηλό έχει κάνει, ήδη την εμφάνισή του σε πολλές περιοχές καθώς βρέχει […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που προκαλείται από την πορεία του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας. Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 23/10, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ υδροστρόβιλος παρατηρήθηκε στην Κεφαλλονιά.

Το βαρύ βαρομετρικό χαμηλό έχει κάνει, ήδη την εμφάνισή του σε πολλές περιοχές καθώς βρέχει καταρρακτωδώς σε Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα κ.α.

Όσον αφορά την συνέχεια τις επόμενες ώρες και ημέρες, και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Δευτέρας, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo.gr, αναμένονται:

  • Τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Δευτέρας 23/10, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια, ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και σε περιοχές της Κρήτης.
  • Την Τρίτη 24/10, ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και την Κρήτη ενώ θα επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα, ενώ από απόγευμα και μετά ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.
  • Την Τετάρτη 25/10, ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, με βελτίωση στα δυτικά και βόρεια. Την Τετάρτη ενδέχεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές και στην Αττική.
  • Την Πέμπτη 26/10 και καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς τα νότια, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.

Πηγή: kathimerini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ