Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κακώς γκρινιάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Ιβάν που ξεπουλάει την ομάδα. Φεράρι φέρνει ο άνθρωπος...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Απίστευτο: Έκλεβε ρεύμα από φανάρι και προκάλεσε βραχυκύκλωμα

Απίστευτο τρικ εμπνεύστηκε ένας άνδρας στην Ζαχάρω Ηλείας, για να... «εξοικονομήσει» ρεύμα.

Απίστευτο: Έκλεβε ρεύμα από φανάρι και προκάλεσε βραχυκύκλωμα | to10.gr

Απίστευτο τρικ εμπνεύστηκε ένας άνδρας στην Ζαχάρω Ηλείας, για να… «εξοικονομήσει» ρεύμα. Ο δράστης έκλεβε ρεύμα από την ίδια γραμμή που ηλεκτροδοτούσε φωτεινούς σηματοδότες του δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά για τον επίδοξο δράστη, έως ότου η παράνομη δράση του αποκαλύφθηκε όταν… κατά λάθος προκάλεσε γενικό βραχυκύκλωμα!

Συγκεκριμένα, το φανάρι στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ζαχάρως είχε τεθεί εκτός λειτουργίας, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ετοιμάσει τα σχετικά έγγραφα για την επισκευή του.

Η ρευματοκλοπή προκάλεσε βραχυκύκλωμα

Όταν έφτασαν όμως, τα ειδικά συνεργεία, όπως αναφέρει και το seleo, για να επισκευάσουν το φανάρι, διαπίστωσαν έκπληκτοι τη ρευματοκλοπή στην γραμμή που έδινε ρεύμα στην γραμμή των φωτεινών σηματοδοτών.

Μάλιστα, το γενικό βραχυκύκλωμα ήταν αυτό που «έβγαλε» εκτός λειτουργίας τα φανάρια του κεντρικού δρόμου.

Η ΔΕΗ, έπειτα, κατόπιν έκκλησής της, προχώρησε στην διακοπή της ρευματοδότησης και κάνοντας έλεγχο στις παροχές του ρεύματος, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για βραχυκύκλωμα εξαιτίας της ρευματοκλοπής.

Ο δράστης έχει εντοπιστεί και αναμένουν να πραγματοποιηθούν οι αναμενόμενες διαδικασίες τόσο για τον δράστη όσο και για την αποκατάσταση της βλάβης που έχει προκληθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από