Μαύρο στην «Ελληνοφρένεια» από τον ALPHA

Μαύρο στην «Ελληνοφρένεια» από τον ALPHA

Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει τη δημοφιλή «Ελληνοφρένεια», η οποία ενοχλούσε πολλούς με τη σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.   Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε […]

Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει τη δημοφιλή «Ελληνοφρένεια», η οποία ενοχλούσε πολλούς με τη σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

 

 

Όπως λέγεται, βέβαια, η τηλεθέαση που σημείωνε μόνο χαμηλή δεν ήταν, αφού τη Δευτέρα, π.χ., έκανε πάνω 20%.

Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις, η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.

Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την επιστολή των 25 βουλευτών του κόμματος, που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.

«Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα», έγραφε παλαιότερα το Left.gr για τη ραδιοφωνική εκπομπή, παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό, διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.

Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της «Ελληνοφρένειας» λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα.

 

πηγή: infowar

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ