Έτσι ο δικηγόρος βίαζε το κοριτσάκι του κηπουρού από τα 8 χρόνια του!

Έτσι ο δικηγόρος βίαζε το κοριτσάκι του κηπουρού από τα 8 χρόνια του!

Ο δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών μέχρι και την ηλικία των 11ετών.

Την ίδια ώρα που η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την υπόθεση αποπλάνησης μικρού κοριτσιού στη Φθιώτιδα, νέες σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Ο φερόμενος δράστης είναι δικηγόρος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο ποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Από την πλευρά της οικογένειας του κοριτσιού την υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια σοβαρή και λεπτή υπόθεση σε εξέλιξη, για την οποία όμως σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελε να κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Πηγή: www.newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ