Ο καθηγητής απαντάει: Ψέματα ότι απείλησα με σουγιά τον μαθητή – Στημένη η υπόθεση

Ο καθηγητής απαντάει: Ψέματα ότι απείλησα με σουγιά τον μαθητή – Στημένη η υπόθεση

Ο καθηγητής, ο οποίος κατηγορείται ότι απείλησε με σουγιά μαθητή στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. Tιμωρήθηκε στο δικαστήριο με 13 μήνες φυλάκιση με 3 χρόνια αναστολή.

Ο καθηγητής γυμνασίου, Ελευθέριος Παντελάκης, ο οποίος κατηγορείται ότι απείλησε με σουγιά μαθητή στο 1ο γυμνάσιο Μεταμόρφωσης έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, μιλώντας στο Star.

«Άκου να δεις μου λέει. Εμένα θα με σφάξει σήμερα ο καθηγητής και του λέω: πού το βλέπεις εσύ ότι θα σε σφάξει; Να λέει, εχθές Δευτέρα μου είπε: μην έρθεις την Τρίτη σχολείο, έχεις που έχεις απουσίες, έχεις και αποβολή, δε σε θέλω στο σχολείο και εκτός του χώρου του σχολείου, γιατί αν πατήσεις το πόδι σου, θα σε σφάξω και του δείχνει τον σουγιά» περιγράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του μαθητή.

«Είναι ψέματα. Αυτό είπα και στο δικαστήριο, ότι έχει ψευδορκήσει η κυρία και κανονικά θα έπρεπε να είχε καταδικαστεί γι’ αυτό. Αφού έτρεμε όταν κατέθετε αυτά στο δικαστήριο. Είχε το χέρι της στο Ευαγγέλιο και έτρεμε» λέει ο καθηγητής, ο οποίος κατηγορήθηκε από τη μητέρα του 13χρονου μαθητή στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης ότι απείλησε τη ζωή της ίδιας και του 13χρονου γιου της.

«Δεν απειλήθηκε το παιδί, απλά ήταν πολύ άτακτο μέσα στην τάξη. Σηκωνόταν μέσα στην τάξη. Περιφερόταν, είχε ένα μπουκάλι νερό ράντιζε τα παιδιά και μένα με νερό, πέταξε το μπουκάλι σε μένα…».

Η μητέρα υποστήριζε ότι εκφραζόταν στην τάξη με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς σε μαθητές και μαθήτριες.

«Τον έλεγε “μ@@@@” και τα κορίτσια “π*******”» λέει η μητέρα του 13χρονου.

«Τώρα αν τις αποκάλεσα ζητιάνες και αυτές το κάνανε π***** είναι άλλο θέμα. Ζητιάνες ότι δε θα πάρουν βαθμό και θα το ζητιανέψουν» σημειώνει ο καθηγητής.

Πηγή: www.news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ