Επεισόδια και χημικά στο φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα- Ένας τραυματίας

Μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου, ξέσπασε ένταση όταν ομάδα από φοιτητές άρχισε να σπρώχνει τις κλούβες των αστυνομικών που βρίσκονταν μπροστά από την Βουλή.


Επεισόδια και χημικά στο φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα- Ένας τραυματίας | to10.gr

Ενταση προκλήθηκε κατά τη φοιτητική πορεία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, κατά τα οποία τραυματίστηκε ένας φοιτητής.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου, ξέσπασε ένταση όταν ομάδα από φοιτητές άρχισε να σπρώχνει τις κλούβες των αστυνομικών που βρίσκονταν μπροστά από την Βουλή.

Ολυμπιακός: Έχασε γιατί… έπαιξε για τη νίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο τραυματίας πρόκειται για μέλος της νεολαίας του ΜέΡΑ25. Ο 19χρονος φαίνεται πως έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σοβαρά στο κεφάλι από κρότου-λάμψης, ενώ έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά.

Συνολικά, δεκατέσσερις φοιτητικοί σύλλογοι συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο, ζητώντας την επαναφορά του ασύλου, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για το ν+2 που θα φέρει, όπως λένε διαγραφές φοιτητών.

Ξανά ραντεβού στο υπουργείο Παιδείας

Μετά από επεισόδια μικρής κλίμακας μπροστά από τις σταθμευμένες κλούβες της αστυνομίας, οι διαδηλωτές πορεύτηκαν προς τα Προπύλαια, όπου και έδωσαν ραντεβού για αύριο στις 11:00 έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας δίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία

Ωστόσο, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Νέες κινητοποιήσεις το απόγευμα

Το απόγευμα, στις 17:00 και στις 18:00, έχουν προγραμματίσει τις δικές τις κινητοποιήσεις το ΕΚΑ και η ΑΔΕΔΥ, αντίστοιχα.

Διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 18:30.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης, από Τρίτη η απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο