Φρίκη στη Μάνη : Απείλησαν την 12χρονη μητέρα και ιερέας

Φρίκη στη Μάνη : Απείλησαν την 12χρονη μητέρα και ιερέας

Η υπόθεση του ιερέα, που φέρεται να ασελγούσε εις βάρος 12χρονης στην Μάνη έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. Στον κυκεώνα των εξελίξεων ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Η υπόθεση του ιερέα, που φέρεται να ασελγούσε εις βάρος 12χρονης στην Μάνη έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. Στον κυκεώνα των εξελίξεων ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, καταγγέλλει ότι το παιδί απειλήθηκε τόσο από τον κατηγορούμενο ιερέα όσο και από την μητέρα του, ώστε να αλλάξει την αρχική της κατάθεση. Σε αυτήν είχε υποστηρίξει ότι ο ιερέας ασέλγησε εις βάρος της ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο σπίτι.

Η καταγγελία του Κώστα Γιαννόπουλου

«Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι -πέρασαν δύο μήνες- και ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (σ.σ.: χαμόγελο του Παιδιού), είχαν προπηλακίσει το παιδί, είχαν απειλήσει το κορίτσι για να αλλάξει την κατάθεσή του».

«Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας» συμπληρώνει ο πρόεδρος του ιδρύματος.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της μητέρας της 12χρονης όπως και η αναδίπλωσή της αναφορικά με το συμβάν.

«Κοιτάξτε να δείτε, δεν ήταν κακός, αλλά αφού έχει κάνει κακό στο κορίτσι, δεν φταίω και εγώ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

«Όταν δούλευα έξω μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα, νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και την ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει.

Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν μπόρεσε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά αφού το λέει το κορίτσι μου, είναι αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά αλλάζοντας την αρχική της κατάθεση, παραδεχόμενη ότι ο 57χρονος ιερέας «είχε κάνει κακό στην κόρη» της.

Η ανάμειξη του ιερέα

Το 12χρονο κορίτσι που έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, κατονομάζοντας για ασέλγεια τόσο τον ιερέα, πατέρα έξι παιδιών, όσο κι έναν δεύτερο άντρα.

«Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή.

Η μικρή δηλαδή μετά από λίγος μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου» δήλωσε η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες αποκάλυψε η 12χρονη

Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν όταν άκουσαν την 12χρονη: «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα».

Ο δεύτερος άντρας θα κληθεί άμεσα για απολογία ενώ ο ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως από την περασμένη Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ