Τουρκικός Τύπος: «Ξεσπάθωσε» κατά Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την τιμωρία σε Τούρκους αθλητές

Τουρκικός Τύπος: «Ξεσπάθωσε» κατά Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την τιμωρία σε Τούρκους αθλητές

Την απόφαση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τιμωρήσουν τους Τούρκους αθλητές τους για τον στρατιωτικό χαιρετισμό σχολίασε ο Τουρκικός Τύπος, αλλά και ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την αντίδραση της Άγκυρας προκάλεσαν οι αποφάσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για την τιμωρία των Τούρκων αθλητών που χαιρέτησαν στρατιωτικά, σε μια κίνηση στήριξης της εισβολής τη Τουρκίας στη Συρία.

Φιλοκυβερνητικά Μέσα της όμορης χώρας εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ελληνικών ομάδων με αφορμή τη διακοπή συμβολαίων των αθλητών και επιχείρησαν να δώσουν νέα διάσταση στο όλο θέμα.

«Αχώνευτος γείτονας. Τους πείραξε ο στρατιωτικός χαιρετισμός» γράφει η εφημερίδα Σαμπάχ, ενώ με τη σειρά της η Γενί Σαφάκ, κάνει λόγο για «απόφαση – σκάνδαλο στην Ελλάδα, ακύρωσαν συμβόλαιο παικτών της εθνικής ομάδας επειδή χαιρέτισαν στρατιωτικά».

Το περιστατικό, μάλιστα, σχολίασε και ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του: «Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι που φοβούνται από τους αθλητές μας και χαιρετούν στρατιωτικά λόγω της επιχείρησης Πηγή της Ειρήνης».

Παράλληλα, ο Σουλτάνος χαιρέτισε ξανά και ο ίδιος στρατιωτικά ενώπιον των βουλευτών του, λέγοντας: «Δεν θα διακόψουμε τον χαιρετισμό μας. Θα χαιρετάμε όλους τους φαντάρους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ