Απόπειρα ληστείας σε στάση λεωφορείου: Εβγαλε μαχαίρι ο δράστης

Απόπειρα ληστείας σε στάση λεωφορείου: Εβγαλε μαχαίρι ο δράστης

Αλλοδαπός αποπειράθηκε να ληστέψει άντρα που περίμενε στη στάση του λεωφορείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι όταν το υποψήφιο θύμα του αντέδρασε και δέχτηκε τη βοήθεια περαστικών.

Αλλοδαπός αποπειράθηκε να ληστέψει άντρα που περίμενε στη στάση του λεωφορείου, αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι όταν το υποψήφιο θύμα του αντέδρασε και δέχτηκε τη βοήθεια περαστικών.

Περίμενε στη στάση

Παραλίγο να συμβούν τα χειρότερα πριν λίγο στην οδό Εγνατία, απέναντι από την Καμάρα, όταν αλλοδαπός επιχείρησε να αρπάξει κινητό τηλέφωνο από άνδρα που περίμενε στη στάση λεωφορείου, μετέδωσε το grtimes.gr

Ο άνδρας αντιλήφθηκε γρήγορα τι συνέβη και αντέδρασε, επιχειρώντας να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό με τον οποίο σχεδόν πάλεψε.

Εβγαλε μαχαίρι

Ωστόσο, ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε ότι εναντίον του κινούνται και άλλοι περαστικοί, έβγαλε μαχαίρι και λίγο έλειψε να τραυματίσει έναν από αυτούς.

Στο σημείο, σε ελάχιστο χρόνο, έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που συνέλαβαν τον δράστη, οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ