Χαλαρές στιγμές σε μπαρ της Κοζάνης για τον Τσίπρα (vid)

«Δημιουργούμε την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της νέας εποχής» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη, με το πρόγραμμα να έχει και... ποτό σε μπαρ.


Χαλαρές στιγμές σε μπαρ της Κοζάνης για τον Τσίπρα (vid) | to10.gr

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της νέας εποχής”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Δυτική Μακεδονία που είναι «ο τέταρτος σταθμός της νέου τύπου καμπάνιας για την διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ», όπως την χαρακτήρισε.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Μιλώντας στον σταθμό Flash TV της Δυτικής Μακεδονίας και αναφερόμενος στην καμπάνια του είπε ότι «θα είναι μακρά πορεία προς τον λαό, θα γυρίσω όλη την Ελλάδα και θα κερδίσω και τον χαμένο χρόνο από τα προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης που δεν μου άφηνε περιθώριο για μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο… Ταυτόχρονα περνάμε το μήνυμα του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στην επαφή του με τον κόσμο είπε ότι τον ρωτούν «γιατί άφησε μία τόσο καλή κατάσταση με 37 δισ. μαξιλάρι στην επόμενη κυβέρνηση».

Επίσης, είπε, ρωτούν «πού οδηγείται η δημοκρατία στην χώρα μας σε σχέση και με το τοπίο στην ενημέρωση καθώς όσον αφορά στους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας δεν υπάρχει σφαιρική και πλουραλιστική ενημέρωση».

Μετά τις… αμιγώς πολιτικές υποχρεώσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε λίγο χρόνο για χαλαρές στιγμές σε μπαρ της Κοζάνης, γιατί παραπιέστηκε από τις πολλές ερωτήσεις.

Πηγή: pronews.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ