Το ομοφοβικό σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου για την καμπάνια «I’m Positive»

Το ομοφοβικό σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου για την καμπάνια «I’m Positive»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ομοφοβικό σχόλιο που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος για την καμπάνια «I’m Positive».

Μια αφίσα της καμπάνιας «I’m Positive» της Θετικής Φωνής και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV, στάθηκε η αφορμή για τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει το παρακάτω ομοφοβικό σχόλιο στο Facebook.

«Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..) , καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν «i m positive»… Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να «ευαισθητοποιηθει» για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive… Όχι ρε εγώ δεν είμαι… Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους αλλά Γιγαντοαφισα στο ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!!
Αρκετά με την αυτοδιαφήμιση σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κι εμείς έχουμε αηδιάσει Γρηγόρη μου, με όλους εσάς που θεωρείτε ότι η εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που φιλιέται είναι περισσότερο επικίνδυνη από την τοξικότητα και τον ρατσισμό που κρύβουν τα λόγια σας. Απ΄αυτή κινδυνεύουν τα παιδιά κι όχι από μια αφίσα που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει για θέματα που προφανώς εσύ δεν έχεις ιδέα.

Πηγή: avmag.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ