Σοβαρά επεισόδια στου Ζωγράφου

Σοβαρά επεισόδια στου Ζωγράφου

Λίγο πριν τις 18:00 ομάδα 200 ατόμων συγκρούστηκε με άλλη ομάδα ατόμων στου Ζωγράφου, κοντά στον σύνδεσμο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Ομάδα 200 ατόμων κινήθηκαν εντός της Πολυτεχνειούπολη και στη συμβολή των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη συγκρούστηκαν με άλλη ομάδα ατόμων.

Στο σημείο έχουν επέμβει αστυνομικές δυνάμεις, δεν υπάρχει εικόνα ακόμη για τυχόν τραυματισμούς και εξετάζεται αν πρόκειται για επεισόδια με οπαδικά κίνητρα

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις έξι στου Ζωγράφου. Ομάδα περίπου 200 ατόμων κινήθηκαν μέσω Πολυτεχνειούπολης και στη συμβολή των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη συγκρούστηκαν με άλλη ομάδα ατόμων.

Στο σημείο έχουν επέμβει αστυνομικές δυνάμεις, δεν υπάρχει εικόνα ακόμη για τυχόν τραυματισμούς ή προσαγωγές και εξετάζεται αν πρόκειται για επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Από την περιοχή η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 21 προσαγωγές. Στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής διεξάγεται αγώνας Βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ηλυσιακού και Ολυμπιακού και εξετάζεται να σχετίζονται τα επεισόδια με τον αγώνα.

Πηγή: News247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ