Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια με προσαγωγές

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια με προσαγωγές

Στα Εξάρχεια, διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε σε πολυκατοικία στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη και να απέτρεψε άτομα να ανέβουν στην ταράτσα - Την ίδια ώρα, άλλη ομάδα ατόμων ανέβηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Στουρνάρη, στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων - Προσαγωγές μετά την επιχείρηση. (VIDEO)

Στην προσαγωγή ατόμων στα Εξάρχεια έχουν προχωρήσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από επιχείρηση.

 Τα μέτρα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εφαρμογή για την αποφυγή επεισοδίων στα Εξάρχεια, με αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους σε άτομα που θεωρούνται ύποπτα.

Ειδικότερα, διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε πριν από λίγα λεπτά σε πολυκατοικία στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη και απέτρεψε άτομα να ανέβουν στην ταράτσα. Η ομάδα αγνώστων μπήκαν στην πολυκατοικία κάνοντας διάρρηξη στην πόρτα.

Την ίδια ώρα, μία άλλη ομάδα ατόμων ανέβηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Στουρνάρη, στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι προσαγωγές. Από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν, στην κατοχή των ατόμων βρέθηκαν πέτρες.

Απροσπέλαστο το κέντρο

Στο μεταξύ, απροσπέλαστο είναι από το πρωί της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει θέσει σε εφαρμογή -κατά τις τελευταίες ώρες- το γιγαντιαίο σχέδιο υπό το κωδικό όνομα «Πολυτεχνείο 2019».

Μεγάλη είναι η ανησυχία για τυχόν επιθέσεις από ταράτσες πολυκατοικιών, καθώς την Παρασκευή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών στην οδό Θεμιστοκλέους και σε άλλα κτίρια μεγάλες τσάντες με κομμάτια από σπασμένα μάρμαρα τα οποία εκτιμάται ότι ίσως τα ετοίμαζαν οι ταραξίες για να τα πετάξουν από μεγάλο ύψος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ