«Γλέντι» στα social media για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου (pics)

«Γλέντι» στα social media για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου (pics)

Οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν με τον τον...δικό τους τρόπο την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βρεθεί στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην πορεία του Πολυτεχνείου έκανε χτες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις. Την είδηση αρχικά επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, αναφέροντας πως «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος».

Ωστόσο ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να επαναλάβει την απόφαση του, ότι δηλαδή θα δώσει κι εκείνος το «παρών» στην πορεία. «Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Όμως οι δηλώσεις του έρχονται σε τεράστια αντίθεση με τις αποφάσεις που πήρε ως πρωθυπουργός. Κατά τη δική του πρωθυπουργία, τα ΜΑΤ διέλυαν βίαια ειρηνικές πορείες για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου. Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός τα ΜΑΤ προσήγαγαν ειρηνικούς διαδηλωτές στην Πάτρα. Τα ΜΑΤ στην πορεία του Πολυτεχνείου το 2017 εξαπέλυαν επίθεση σε διαδηλωτές και τους σαπίζουν στο ξύλο.

Όμως οι χρήστες του twitter δεν ξεχνούν. Θυμούνται για τα καλά την τρυφερή σχέση που είχε αναπτύξει ως πρωθυπουργός με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατακλύζοντας τον με επαίνους και κάνοντας ακόμη μία θεαματική «ανατροπή», την ώρα που στο παρελθόν τον αποκαλούσε «κακό». Από τον «κακό» Τραμπ λοιπόν, στα «πήγαινε- έλα» στον Λευκό Οίκο και από εκεί στην πορεία έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι χρήστες στο Twitter αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρας να βρεθεί στην πορεία του Πολυτεχνείου:

         

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ