Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχεται δωρεάν wifi στα MMM

Δωρεάν Ίντερνετ σε ΜΜΜ και 3.000 hot-spots σε όλη τη χώρα θα φέρει το προς υλοποίηση πρόγραμμα WiFi4GR.

Έρχεται δωρεάν wifi στα MMM | to10.gr

Περίπου 3000 σημεία ασύρµατης πρόσβασης σε δηµόσιους χώρους για δωρεάν Ίντερνετ θα φέρει το προς υλοποίηση πρόγραμμα «WiFi4GR – Ανάπτυξη δηµοσίων σηµείων ασύρµατης ευρυζωνικής πρόσβασης στο ∆ιαδίκτυο», αρχικού προϋπολογισµού 11,8 εκατομμυρίων ευρώ και συνολικού προϋπολογισµού 14,8 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, τα ακριβή σηµεία στα οποία θα εγκατασταθεί το σύστηµα θα υποδειχθούν από τους δήµους και θα αφορούν τόσο υπαίθριους όσο και κλειστούς δηµόσιους χώρους (πλατείες, μουσεία, βιβλιοθήκες κ.α.).

Συνολικά θα εγκατασταθούν 11.600 access points, τα οποία θα κατανεµηθούν σε 2.900 περιοχές σε όλη την επικράτεια.

Παράλληλα, το πρόγραμμα θα παρέχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης στο ∆ιαδίκτυο για ογδόντα άτοµα εντός των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Συνολικά θα τοποθετηθούν ρούτερ σε περίπου 2.000 οχήµατα εκ των οποίων περίπου τα 1.500 είναι λεωφορεία.

Στα κανονικά λεωφορεία θα τοποθετηθεί ένα σηµείο, ενώ στα αρθρωτά λεωφορεία και τρόλεϊ θα τοποθετηθούν δύο ή τρία σηµεία, προκειµένου να εξυπηρετούνται όλοι οι επιβάτες.

Πηγή: in2life.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από