Αποπλάνηση: Στη φυλακή η καθηγήτρια που την έπιασαν με μαθητή

Αποπλάνηση: Στη φυλακή η καθηγήτρια που την έπιασαν με μαθητή

Η Olivia Sondheim θα εκτίσει ποινή ενός έτους επειδή αποπλάνησε μέχρι και 10 φορές έναν από τους μαθητές της.

Η Olivia Sondheim θα εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς είχε συνευρεθεί πέντε ή 10 φορές με τον μαθητή της στο  Lynwood High School.Η καθηγήτρια διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον μαθητή της το 2016, ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι διατηρούσε δεσμό και με άλλον μαθητή. Ωστόσο, η δεύτερη κατηγορία δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί.

Όπως αναφέρει η«The Sun» η καθηγήτρια πήγαινε να συνευρεθεί με το μαθητή στο σπίτι της που έμενε με το σύζυγό της, ενώ άλλες φορές οι επαφές γινόντουσαν στο πάρκο.

Η Sondheim έληξε την σχέση τους στο τέλος της χρόνιας για να αφοσιωθεί στο γάμο της, ωστόσο μετά τις πικάντικες αποκαλύψεις χώρισε ενώ η  δίκη έγινε σχεδόν τρία χρόνια μετά το περιστατικό. Η Sondheim έκτοτε απαγορεύτηκε  να έχει επαφή με το θύμα, να δουλέψει ξανά ως καθηγήτρια ή να βρίσκεται κοντά στα παιδιά.

«Πρόδωσα και εκείνον και την οικογένειά του και η ζημιά που τους έκανα δεν μπορεί να γιατρευτεί εύκολα» είπε στο δικαστήριο. Η ίδια μέχρι τη σύλληψη της έκανε διάφορες δουλειές ενώ μεταξύ άλλων εργάστηκε και ως μεσίτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ