Αποπλάνηση: Στη φυλακή η καθηγήτρια που την έπιασαν με μαθητή

Η Olivia Sondheim θα εκτίσει ποινή ενός έτους επειδή αποπλάνησε μέχρι και 10 φορές έναν από τους μαθητές της.


Αποπλάνηση: Στη φυλακή η καθηγήτρια που την έπιασαν με μαθητή | to10.gr

Η Olivia Sondheim θα εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς είχε συνευρεθεί πέντε ή 10 φορές με τον μαθητή της στο  Lynwood High School.Η καθηγήτρια διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον μαθητή της το 2016, ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι διατηρούσε δεσμό και με άλλον μαθητή. Ωστόσο, η δεύτερη κατηγορία δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί.

Όπως αναφέρει η«The Sun» η καθηγήτρια πήγαινε να συνευρεθεί με το μαθητή στο σπίτι της που έμενε με το σύζυγό της, ενώ άλλες φορές οι επαφές γινόντουσαν στο πάρκο.

Σκληρές εικόνες: Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ οπαδών σε ελληνικό γήπεδο (vid)

Η Sondheim έληξε την σχέση τους στο τέλος της χρόνιας για να αφοσιωθεί στο γάμο της, ωστόσο μετά τις πικάντικες αποκαλύψεις χώρισε ενώ η  δίκη έγινε σχεδόν τρία χρόνια μετά το περιστατικό. Η Sondheim έκτοτε απαγορεύτηκε  να έχει επαφή με το θύμα, να δουλέψει ξανά ως καθηγήτρια ή να βρίσκεται κοντά στα παιδιά.

«Πρόδωσα και εκείνον και την οικογένειά του και η ζημιά που τους έκανα δεν μπορεί να γιατρευτεί εύκολα» είπε στο δικαστήριο. Η ίδια μέχρι τη σύλληψη της έκανε διάφορες δουλειές ενώ μεταξύ άλλων εργάστηκε και ως μεσίτρια.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο