Πατήσια: Σκυλιά κατασπάραξαν το νεκρό αφεντικό τους

Πατήσια: Σκυλιά κατασπάραξαν το νεκρό αφεντικό τους

Μια τραγική ιστορία γύρω από το θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας στα Πατήσια έγινε γνωστή προκαλώντας σοκ.

Μια τραγική ιστορία γύρω από το θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας έγινε γνωστή προκαλώντας σοκ.

Όχι για το λόγο που «έφυγε» η 84χρονη γυναίκα, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια, αλλά για τι ακολούθησε μετά.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της και το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη.

Ο γιος της ειδοποίησε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ, με τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να σοκάρονται με το θέαμα που αντίκρισαν.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 84χρονης διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά και πολλές κακώσεις από την επίθεση των πέντε σκυλιών που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Γιατί δαγκώνουν τα σκυλιά τους νεκρούς

Όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες τα σκυλιά σπεύδουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους όταν διαπιστώσουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αμέσως αρχίζει να γλύφει το πρόσωπό του και να γρυλίζει, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον ξυπνήσει και να ειδοποιηθεί βοήθεια.

Όταν ο άνθρωπος όμως πεθάνει, τότε η μη αντίδραση στις κινήσεις του σκύλου, μπορεί να του προκαλέσει πανικό, που ενδεχομένως μπορεί να φτάσει μέχρι και σε δάγκωμα ή επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ