Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Τι ισχύει με την κυκλοφορία στους δρόμους

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Τι ισχύει με την κυκλοφορία στους δρόμους

Αναλυτικά οι κλειστοί δρόμοι

Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει από τα ξημερώματα η κακοκαιρία Γηρυόνης, ενώ σύμφωνα με την Τροχαία, η γενική εικόνα στους δρόμους της Αθήνας προς ώρας είναι καλή, καθώς δε σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα.

 Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων, είναι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η Οδός Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών, ενώ έχει σημειωθεί και καθίζηση στο οδόστρωμα στο σημείο που εκτελούνται έργα.

Η Πολιτική Προστασία συνιστά να μην μετακινούνται οι πολίτες μέχρι τις 10:00.

Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει για την κυκλοφορία των οχημάτων η Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα διόδια Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου.

Με χαμηλές ταχύτητες καλό θα ήταν να κινούνται οι οδηγοί και στην λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς στο ύψος της Καλαμακίου σημειώνονται προβλήματα λόγω υπερχείλισης υδάτων.

Κλειστοί δρόμοι στον Πειραιά

Παράλληλα στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι ο δρόμος είναι επίσης κλειστός, όπως και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από την Ζωοδόχο Πηγή έως την Λεωφόρο Φανερωμένης.

Προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω «Γηρυονή»

Λόγω κακοκαιρίας Γηρυονής δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ