Αγγελόπουλοι : «Αποστομωτική διπλή δικαστική κρίση»

Αγγελόπουλοι : «Αποστομωτική διπλή δικαστική κρίση»

Απολύτως αβάσιμη κρίθηκε η μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος τους. Κοινή σκληρή - ανακοίνωση εξέδωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, μετά τη δικαστική απόφαση, για μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος τους κι η οποία κρίθηκε αβάσιμη. Είχαν κερδίσει πρωτοδίκως, τώρα τους δικαίωσε και το Εφετείο, για τη μήνυση που -όπως σημείωσαν- είχε υποβληθεί «από το περιβάλλον του πατέρα τους κι αφορούσε τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης σε βάρος του πατέρα τους». Η απόφαση αναλύθηκε σε 39 σελίδες και το πλήρες κείμενο της δήλωσης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει ως εξής:

«Αποστομωτική υπήρξε η απάντηση δύο Εισαγγελέων σε μια ψευδέστατη μήνυση, που το περιβάλλον του πατέρα μας, περιφρονώντας απολύτως την αλήθεια, υπέβαλε σε βάρος μας, με την οποία μας καταμήνυε για βαρύτατα κακουργήματα και συγκεκριμένα ότι δήθεν διαπράξαμε απάτη και υπεξαίρεση εις βάρος του.

Την απολύτως αιτιολογημένη κρίση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ότι η μήνυση είναι απολύτως αβάσιμη -την οποία μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν στήριζε και δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας να υποστηρίξει τη δήθεν αλήθειά της- επιχείρησαν να ανατρέψουν με προσφυγή στην Εισαγγελέα Εφετών.

Η κρίση της τελευταίας υπήρξε κόλαφος κατά της εις βάρος μας κατασκευασμένης ψευδομηνύσεως. Με λεπτομερή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των δεδομένων, σε βαθμό εξονυχιστικό κυριολεκτικώς, που καταλαμβάνει σε έκταση τριάντα εννέα (39) πλήρεις σελίδες αιτιολογίας, κατέληξε σε διαπιστώσεις που αποδομούν απολύτως την εναντίον μας ενέργεια και βεβαιώνουν την αλήθεια: ότι δηλαδή δεν προέκυψε ούτε η ελάχιστη ένδειξη πως εμείς διαπράξαμε τα κακουργήματα, που επιδίωξαν να μας καταλογιστούν.

Ότι συμπαρασταθήκαμε με ειλικρινές ενδιαφέρον και παραδειγματική αφοσίωση στον πατέρα μας και κυρίως ότι η εναντίον μας ενέργεια οφείλεται σε ιδιοτελή κίνητρα της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας, όπως είχαμε δικαιολογημένα υποστηρίξει.

Την κακοποίηση της αλήθειας απέκλεισε η διπλή δικαστική κρίση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ