Ιδιοκτήτης σπιτιού βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα φοιτήτρια που το νοίκιαζε

Ιδιοκτήτης σπιτιού βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα φοιτήτρια που το νοίκιαζε

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα εντόπισε στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας κάτι να εξέχει. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που είχε εντοπίσει και εκείνος την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού.

Σε… Big Brother είχε μετατρέψει το διαμέρισμα του ένας άνδρας, ο οποίος είχε τοποθετήσει μέσα κάμερα για να παρακολουθεί τη φοιτήτρια που το νοίκιαζε.

Σύμφωνα με το gothess.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα εντόπισε στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας κάτι να εξέχει. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που είχε εντοπίσει και εκείνος την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού.

Η φοιτήτρια όμως δεν τον πίστεψε. Κάλεσε έναν γνωστό της, ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά, και εκείνος διαπίστωσε ότι πρόκειται για κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει, χωρίς ήχο αλλά με εικόνα, την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η κοπέλα απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο ιδιοκτήτης δεν εντοπίστηκε ο πλαίσιο του αυτοφώρου, προσήλθε όμως αυτοβούλως λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Όπως κατέθεσε πράγματι είχε βάλει κάμερα μέσα στο σπίτι, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ