Φονικό στη Βοιωτία: Δύο νεκροί για μία πινακίδα – Η «βεντέτα» μεταξύ σεκιουριτάδων

Φονικό στη Βοιωτία: Δύο νεκροί για μία πινακίδα – Η «βεντέτα» μεταξύ σεκιουριτάδων

Σύμφωνα με πληροφορίες για την τραγωδία στη Βοιωτία, τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών - Τρεις συλλήψεις.

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «παζλ» της υπόθεσης με το το άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας. Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί πατέρας και γιος, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ανιψιός του πρώτου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών.

Πρόσφατα, με απόφαση των τοπικών αρχών η μια εταιρεία ανέλαβε, στη θέση της δεύτερης, τη φύλαξη του σχολικού κτιρίου.

Η διαμάχη

Οπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι υπάλληλοι της νέας αναδόχου εταιρείας επιχείρησαν να αντικαταστήσουν επιγραφή που ανέγραφε ότι το σχολείο φυλάσσεται από την «αντίπαλη» επιχείρηση. Σύμφωνα με απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Αρχικά, οι υπάλληλοι των δύο εταιρειών συνεπλάκησαν, ενώ ακολούθησε πυροβολισμός που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του ενός άνδρα. Ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του πατέρα και του γιου του.

Τρεις συλλήψεις

Ο ανιψιός διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» με διαμπερές τραύμα στο συκώτι, με την ΕΛ.ΑΣ να προχωρά στη σύλληψή του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές να έχουν συλλάβει άλλα δύο άτομα, τα συνεπλάκησαν στο φονικό και στη συνέχεια διέφυγαν. Πρόκειται για πατέρα και γιο από την «αντίπαλη» εταιρεία, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας όταν ο πρώτος μετέφερε τον γιο του τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ