Τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ για το πανεπιστημιακό άσυλο

Ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και φώναξε συνθήματα υπέρ των καταλήψεων.


Τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ για το πανεπιστημιακό άσυλο | to10.gr

Ομάδα νεαρών πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Κυριακής.

Σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα ανάρτησε βίντεο από την παρέμβαση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να διχάσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, για να συγκαλύψουν την καταστροφή που φέρνουν στο ποδόσφαιρο

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ωστόσο τα άτομα αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθερα.

«Το Πανεπιστήμιο όπως ορίστηκε θεσμικά από το κράτος, δεν είναι παρά μια σύγχρονη δεξαμενή παραγωγής εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Ένα πεδίο ρύθμισης του κύκλου της εργασίας όπου και όποτε επείγει να καλυφθούν σε επίπεδο έτοιμου εργατικού δυναμικού, οι τρύπες της βάρκας που ονομάζεται κεφάλαιο. Ένα πεδίο διάχυσης της κυρίαρχης αστικής αφήγησης.

»Από αυτή την άποψη σκοπός μας δεν είναι να υπερασπιστούμε έναν ακόμη θεσμό καταπίεσης, όπως αυτός διαμορφώθηκε ανά τα χρόνια, αλλά να υπερασπιστούμε την ύπαρξη των ιδεών και της παρουσίας μας εντός του όπως αντιπαραβάλλονται σε αυτόν. Καθώς και την κληρονομιά των αντιμεταρρυθμιστικών μεν αλλά σημαντικών δε αγώνων που έχουν δοθεί από τα φοιτητικά κινήματα» αναφέρει η ανάρτηση.

Σε άλλο σημείο μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το λοκ άουτ, η αποτυχημένη – καθώς φάνηκε – εκκένωση του στεκιού της ΑΣΟΕΕ η εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απάρτμαν. Τα επεισόδια, το ξύλο και οι συλλήψεις που ακολούθησαν. Η απαγωγή ενός φοιτητή των ΕΑΑΚ από το σπίτι του. Αποτελούν ένα μεγάλο βήμα του κράτους σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν μας πτοούν. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, επισκεφτήκαμε ένα από τα δικά τους σπίτια».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο