Στράτος Βαλσαμίδης: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ηθοποιού – Η μαρτυρία «κλειδί»

Στράτος Βαλσαμίδης: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ηθοποιού – Η μαρτυρία «κλειδί»

Μία σημαντική μαρτυρία είναι πιθανό να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ο Στράτος Βαλσαμίδης.

Μία σημαντική μαρτυρία είναι πιθανό να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ο Στράτος Βαλσαμίδης.

Ο 34χρονος ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, ανήμερα της γιορτής του, στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4, στο Παλαιό Ψυχικό, στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στο Περιστέρι, με τη μητέρα και την αδερφή του να απευθύνονται στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη για να τον εντοπίσουν.

Το κινητό του νεαρού ηθοποιού έδωσε το τελευταίο του στίγμα μία ημέρα μετά, στο κέντρο της Αθήνας, και από τότε χάθηκε κάθε του ίχνος.

Η μάρτυρας «κλειδί»

Μάρτυρας «κλειδί» επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε όσα είδε μες τη νύχτα στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου μένει.

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, όταν είδε το μαύρο Fiat Punto που είχε ο Στράτος Βαλσαμίδης, παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της.

Το αυτοκίνητο ήταν άγνωστο στην περιοχή, της έκανε εντύπωση και σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε πάλι στο ίδιο σημείο.

Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν ανήσυχα. Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του, βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δυο κοντοκουρεμένα άτομα.

Ο ένας άνοιξε το μαύρο όχημα, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κηφισίας.

Η μάρτυρας τέθηκε στη διάθεση των Αρχών για να βοηθήσει στις έρευνες, που συνεχίζονται για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο Στράτος Βαλσαμίδης στο αυτοκίνητο του.

«Ήταν νεκρός 12 – 48 ώρες και αναρωτιόμαστε πού βρισκόταν πριν»

Η Στεφανία Αναγνωστάτου, αδερφή του Στράτου Βαλσαμίδη, μετέφερε στην εκπομπή όσα της είπε η μάρτυρας που τον βρήκε νεκρό.

«Την πρώτη φορά που πέρασε από το δρόμο, τον είδε καθιστό στο πίσω μέρος του αυτοκίνητο του και νόμιζε πως κοιμόταν. Όταν μετά από ώρα ξαναγύρισε, ήταν στην ίδια θέση και του χτύπησε το τζάμι για να ξυπνήσει… Το σοκ ήταν μεγάλο όταν κατάλαβε πως ήταν νεκρός…» είπε.

Η Στεφανία Αναγνωστάτου κάνει λόγο για τα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του αδελφού της.

«Είναι αποδεδειγμένο ότι ενώ είχε εξαφανιστεί μια εβδομάδα, ήταν νεκρός, 12 – 48 ώρες και αναρωτιόμαστε που βρισκόταν πριν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ