Πετράλωνα: Αναζητούν τη σωρό του 52χρονου

Πετράλωνα: Αναζητούν τη σωρό του 52χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τεμαχισμένης σορού του 52χρονου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τεμαχισμένης σορού του 52χρονου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, βαφτισιμιός του 52χρονου, ο οποίος διέμενε μαζί του, ομολόγησε πως τον σκότωσε, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Οι έρευνες σε κάδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων είναι, μέχρι στιγμής, άκαρπη.

Έτσι, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνές τους αλλού και συγκεκριμένα στο ΧΥΤΑ Φυλής, όπου σε συνεργασία με εργαζόμενους εκεί, είναι πιθανό να αναζητήσουν μέλη ανθρώπινου σώματος στην χωματερή.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξει η ταυτοποίηση των κηλίδων αίματος που έχουν βρεθεί σε χώρους του σπιτιού του 21χρονου ώστε να εξακριβωθεί από που προέρχονται. Η μητέρα του 20χρονου έχει εξαφανιστεί και αναζητείται προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και οικεία πρόσωπα του 52χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοτε υποστηρίζει πως σκότωσε τον άνδρα την περασμένη Πέμπτη και άλλοτε την Παρασκευή.

Δεδομένο πάντως είναι πως έχει καταγραφεί να μεταφέρει σακουλές με άγνωστο περιεχόμενο στα σκουπίδια, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το χρονικό της φρικιαστικής ιστορίας

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο 50χρονος δεν πήγε στο καφενείο της γειτονιάς του, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να αρχίζουν να ανησυχούν.

Οι φίλοι του 50χρονου ξεκίνησαν να τον ψάχνουν από την πολυκατοικία που μένει ο ίδιος με αποτέλεσμα να ρωτήσουν και τον 21χρονο  βαφτισιμιό του, που μένει μαζί του.

Τότε ο 21χρονος προχώρησε σε μία φρικιαστική αποκάλυψη.

Ο 21χρονος φέρεται να αποκάλυψε στους φίλους του νονού του πως εκείνος τον σκότωσε , τον τεμάχισε  και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., η οποία μετέβη στην οδό Πανδώρου 9 όπου μένει ο 21χρονος.

Ο 21χρονος άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και τους είπε: «Εγώ σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια».

Υπάρχει οπτικό υλικό που δείχνει τον 21χρονο να πετά σκουπίδια

Στο βίντεο φαίνεται ο φερόμενος δράστης να βγαίνει από το σπίτι του με σακούλες σκουπιδιών γύρω στη 1:30 ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ ίχνη αίματος σύμφωνα με το Open βρέθηκαν από την αστυνομία σε τρία δωμάτια του σπιτιού.

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο νεαρός διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα το βράδυ της Πέμπτης και από την μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, ενώ ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι ήταν εκεί και η μητέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ