Τραγωδία στην Πεύκη: Ο σπαραγμός του πατέρα – Τι λέει ο παππούς της 5χρονης

Τραγωδία στην Πεύκη: Ο σπαραγμός του πατέρα – Τι λέει ο παππούς της 5χρονης

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης, όταν 32χρονη μητέρα, αφού πέταξε στον ακάλυπτο την της πολυκατοικίας την 5χρονη κόρη της, πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή και των δύο.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης, όταν 32χρονη μητέρα, αφού πέταξε στον ακάλυπτο την της πολυκατοικίας την 5χρονη κόρη της, πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή και των δύο.

Οι πληροφορίες για το εν λόγω συμβάν είναι συγκεχυμένες, ωστόσο, σύμφωνα και με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο και για σοβαρά προβλήματα υγείας και του παιδιού και συγκεκριμένα αυτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον παππού του άτυχου κοριτσιού, το ζευγάρι δεν βρισκόταν σε διάσταση, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει.

«Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι» αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά πριν 2 μέρες έτρωγαν έπιναν και γλεντούσαν, λόγω των ημερών, και η 32χρονη έδειχνε χαρούμενη.

Ο ίδιος αναφέρει πως μητέρα και παιδί έπεσαν μαζί, και όχι το παιδί στον ακάλυπτο και η μητέρα από το μπροστινό μπαλκόνι.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το 5χρονο κοριτσάκι είχε προβλήματα, ωστόσο ακολουθούσε θεραπείες και τα αντιμετώπιζε.

Από την πλευρά της η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού τόνισε ότι ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη ανέβηκε με το κοριτσάκι στην ταράτσα. Πρώτα έριξε την κορούλα της στο κενό και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια. Και κάπως έτσι γράφτηκε η τραγωδία.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που η 32χρονη επέλεξε να σκοτώσει το παιδί της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή ξαναφέρνει στη μνήμη την ανείπωτη τραγωδία του περασμένου Μαρτίου στον Νέο Κόσμο, όταν μια 44χρονη μητέρα είχε βουτήξει στο κενό με το παιδί της στην αγκαλιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ